Yleinen

Yritys

Photoiisu on vuonna 2019 perustettu pienyritys Iisalmesta.

Ensimmäisen kerran yrittäjyydestä haaveilin jo ala-asteella. Halusin oman tavan tienata rahaa, sekä näyttää taitojani. Niinpä haaveeni otti tuulta alleen, kun ikää ja uskallusta oli karttunut enemmän. Tässä sitä ollaan, jo neljättä vuotta. Huigeeta!

Olen kiitollinen jokaiselle asiakkaalle, sillä ilman asiakkaitani en olisi tässä pisteessä! Pienyrittäjälle jokainen asiakas on yhtä arvokas ja tärkeä.

Tahdon tarjota mahdollisuuksia elämän ikuistamiseen edullisesti, sekä joustavasti kaikille tasapuolisesti. Itseoppineena valokuvaajana pidän hintoja matalalla, sillä toistaiseksi elantoni ei ole kiinni yrityksessäni.

Yritys tarjoaa palveluita Iisalmi-Sonkajärvi-Vieremä-Pielavesi-Kiuruvesi-Lapinlahti alueella, sekä muualla sovitusti (mm. Kajaani, Kuopio)

Photoiisu kannattaa tärkeitä arvoja ja toimii niiden mukaisesti. Yrityksen arvoja ovat muun muassa tasa-arvo, joustavuus, sekä vastuullisuus. Yritys eikä yrittäjä tue rasismia, kiusaamista tai syrjintää. Yritys on poliittisesti sekä uskonnollisesti sitoutumaton.

Y – tunnus 3014023-1

Saatat myös pitää...